lauantai 11. helmikuuta 2012

Arvostelu: Bubblegum Sugar Scrub

Arvostelua pukkaa! Tällä kertaa arvostelen LUSHin huulikuorinnan nimeltään Bubblegum Sugar Scrub, jonka tilasin tosiaan helmikuun alussa ja olen nyt käyttänyt viikon ajan sekä päättänyt mitä mieltä oon tuotteesta.

Ensivaikutelma tuotteesta oli että ''aah ihanan tuoksuista!'', mutta muutaman käyttö kerran jälkeen jotenkin alkoi etomaan kyseinen tuoksu ja maku. Tuoksu on siis todellakin makea, karkkimainen purkka niinkun nimikin antaa ymmärtää. Maku on ihan mukava jos tykkää makeista jutuista, mutta jopa mulla joka rakastaa kaikkee makeeta, ei iskenyt tuote enään sen tuoksun ja maun takia ja se miinusti suuresti pisteitä. Huulilla maku on ylivoimaisesti huonoin, mitä itse purkissa koska jotenkin siinä tulee esiin saippuamainen puoli, vaikka tuotteessa ei sitä ole tippaakaan.

Pienestä pettymyksestä huolimatta maun ja tuoksun suhteen, olin tyytyväinen tuotteen koostumukseen mikä on sokeria, kirjaimellisesti. Ajattelin että tuote on jotenkin kosteaa ja töhnämäistä mutta se oli nimensä mukaan sokerikuorinta ja teki tehtävänsä siinä hyvin. Tuote on todella todella riittoisa ja kuorintaan ei todellakaan tarvitse paljon sokeria vaan pienikin määrä tekee tehtävänsä, mikä on hyvä. Kuitenkaan tuote ei aiheuttanu mitään riemunkiljahduksia koska tajusin että normaali sokeri ja perus neitsytöljy tekee saman työn, ehkä jopa paremman. Tuote ei meinaan kosteuta huulia tippaakaan vaan nimenomaan vaatii sen kuorinnan jälkeisen hullun rasvaamisen mikä on aina oleellista, mutta jotenkin odotin tässäkin tuotteessa jotain ihmeidentekijää ylistys esittelyiden ja kommenttien pohjalta.

Huulikuorinta oli siis keskivertoisen hyvä ja suoritti hommansa hyvin. En kuitenkaan ostais tuotetta toista kertaa jo sen takia, että toi purkki taitaa kestää vuosia, koska huulia ei saa kuoria kuin kerran viikossa. Toinen syy miksen ostais tuotetta toista kertaa on yksinkertasesti se, että pystyn tekemään saman toimivuuden sokerista ja neitsytöljystä ilman väri ja makeutusaineita ja saamaan täysin luomun sekä lisäaineettoman kuorinnan.

Hintaa tuotteella on 8,50e ja purkki on riittoisa, joten hintansa väärtti on jos on halua kokeilla! Tästä painamalla pääset tuotteen sivulle.

Laitanpa tähän vielä LUSHin sivuilta virallista esittelyä tuotteesta.

Tämä mielen hyvälle tuulelle saava pirtsakka pikku pakkaus paitsi tuoksuu ihanalle - karamellisoiduille vadelmille tai lapsuuden jättikupla-purkalle - mutta myös hemmottelee huulia sokerin ja luomujojobaöljyn avulla.

Puhdista huulet puhdistusaineella - Ultra Bland sopii hyvin - ja levitä niille sokerinen kerros Sugar Scrubia. Hiero lempeästi, huuhtele pois, ja viimeistele pehmeällä huulirasvalla (pussaillaksesi) tai huulipunalla (pussaillaksesi myöhemmin!).


Onko teillä kokemuksia tästä tuotteesta?

4 kommenttia :

 1. tsihih, tuokin on minulla :3 en ole kun muutaman kerran käyttänyt, oon jotenki vaa unohtanut sen.. Jostain olen lukenut vinkin, että purkkia kannattaa pitää ylösalaisin, jolloin pohjalla olevat öljyt valuvat päälle ja tuote ei ole niin kuivaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on pakko kokeilla tota! :o Jos se sit auttais :)

   Poista
 2. This lip srub has to be amazing ! Kiss x  http://mfashionmyobsession.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut tuota samaa huultenkuorinta-ainetta, mutta sitruunan makuisena kautta tuoksuisena :) Toi bubblegum kyllä tuoksuu paremmalle, mutta kannattaa varautua siihen, että koska toi on kokonaan tehty luonnonmateriaaleista, se menee nopeasti pilalle :/ mulla alkoi toi mössö kovettumaan käyttökelvottomaksi puolessa vuodessa :s

  Kivoja kuvia muuten blogissasi, tykkään :)
  http://themomentoffashion.blogspot.com/

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.