keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Miten selviydyn talvesta?

Ajattelin tehdä postausta semmosista jutuista minkä ansiosta pärjään tän Suomen hyytävän pakkasen ja pitkän talven. Varmaan kaikilla on omia kikkoja ja tapoja miten pärjää, joten ois kiva kuulla teidänkin omat jutut jos on erilaisia mitä mulla! :)

Villapaidat ja kaiken maailman neuleet! Eihän kukaan pärjää ilman niitä?
Villasukat on ihan must talven juttu!
Huivit on ihania koska niillä voi piristää niin paljon tylsää pukeutumista, mikä mullakin on talvella aika yleistä.
Kosteutusvoiteet! Ylistän kosteutusvoiteiden keksijää aina talvisin koska ilman näitä en oikeesti pärjäis päivääkään lokakuun jälkeen. Eniten suosin rasvoja, jossa on vitamiineja.
Vitamiinit on yks tärkeimpiä juttuja mulla joka päivä ympäri vuoden, mutta varsinkin talvella huolehdin että tulee napsittua kaikki mahdolliset mitä löytyy koska tähän aikaan vuodesta ei suomessa esimerkiks saa d-vitamiinii auringosta, kun sitä harvoin näkee.
Ipod. Yksinkertaisesti sen selittää musiikki, mitä ilman en elä päivääkään. Ulkona ei huvita kovilla pakkasilla olla ilman musiikkia, joten musiikilla saan motivaatioo selviytyä.
E-l-o-k-u-v-a-t! Kyllä, kyllä ja kyllä. Talvesta ei tulis mitään ilman hyviä elokuvia. Parasta tekemistä kovilla pakkasilla on istuu peittojen seassa ja kattella hyviä (kesäsiä!♥) elokuvia ja miksei myös pari trillerii. Kuvassa on muutenkin mun top 10 leffat ♥

5 kommenttia :

 1. the bucket list on ihana leffa!! :D toivottavasti Morgan Freeman ja Jack Nicholson eivät koskaan kuole :P

  VastaaPoista
 2. Ihan talven ykkösjuttuja kyllä noi kaikki ovat! Itse pidän talvella villasukkien lisäksi erityisesti lämpimistä säärystimistä, sisätossuista ja ylipolvensukista :)

  http://www.stylinglifewithdreams.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kyllä noilla pitäis selviytyä talvesta:) ite kävin kans eilen ostamassa neulontatarvikkeet ja ajattelin ruveta väsäileen jonku näköstä huiviä ittelleni lämmikkeeks. + Musiikin kuuntelu ja leffojen kattominen lämpimien peittojen ympäröimänä:) kyllä kelpaa.

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.