keskiviikko 15. helmikuuta 2012

If I walk outside without lipstick, I feel naked

Oon lievästi sanottuna addiktoitunut kauneuslehtiin ja Youtuben beauty guruihin vaihteeks. Oon kolmen tai neljän vuoden ajan kattellu säännöllisesti eli kokoajan kun oon koneella, beauty gurujen videoita ja en pääse siittä tavasta näköjään koskaan eroon. Ääää se on vaan niin koukuttavaa. Ketään muita jotka harrastaa tätä myös? Eniveis tänään oon lukenu Kauneus & Terveys lehtii aika urakalla, varmaan neljä viimesintä numeroo ja mulla tarttu silmiin tällänen artikkeli täydellisistä huulista, missä kerrotaan paljon miten saa tiettyjä huulia tehtyä kuten mattahuulet tai vaikka kiiltävät. Vois alkaa taas panostaa huuliin vähän enemmän kun kevätkin lähenee ja en oo yhtään talvella käyttäny huulipunia, kun on näin kylmä. Kaipaan huulipunia! ♥

Saan kohta piakoin mun tilaamani takin postista ja otan siittä kuvia, ehkäpä jos saan kameran taas käyttöön. Ehkäpä mä nyt palkitten itteni siittä että oon niputtanu tänään lehtiä puoltoista tuntia ihan hyvää hyvyyttäni ja katson vähän lisää Greyn Anatomiaa. Tää alkaa olee jo sairaus varmaan, ei pysty lopettaa haha.

Vaihdoinpa muuten kuvatkin takas tollasiks normaaleiks kun alko ärsyttää ne pyöreet reunat jotenkin.

Lemppariguru ♥

6 kommenttia :

 1. YouTubessa en niinkään roiku, mut kaikki mahdolliset meikkiblogit ja muut on kyllä niin luettu! Parasta ajanvietettä ja miten paljon ne inspiroi siinä samalla, tekee mieli päivittäin uusia meikit useempaankin kertaan ja harjotella uusia juttuja. Kuinka paljon olisinkaan säästänyt rahaa jos en ikinä olis hurahtanut meikkeihin ja käyttäsin niiden sijaan vaikka pelkkää ripsaria... :D No ei, mikään ei oo niin kivaa kun uus loistava meikkilöytö tai se kun oppii uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin totta! :D Ite oon vielä koukussa videoihin, että blogit ei niinkään koukuta. Ainakaan vielä, haha.

   Poista
 2. Itekki kattelin joskus viimevuonna nuita videoita, ja ne kyllä oikeesti koukuttaa! Mulla taitaa vieläki olla puhelimessa muistissa joidenki videeoiden osotteita ::D Mut hei siisti blogi sulla!

  http://blognamedsweet.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mäkin tein tolleen että lisäilin kännykkään ja ipodiin aina kun löysin jonkun kivan gurun. Nyt muistan ainakin 100 lempparigurun nimet ulkoo :D Ja kiitos!

   Poista
 3. Oi, tollaset huulet ois ihanat!! :>

  http://tilda-plan.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. et ole ainoa... Rakastan meikkaamista ja meikkivideoita! Meikkaaminen jotenkin rentouttaa mua:D Ihanaa ku voi tavallaan "piirtää" itselleen kasvonpiirteitä tai sillee:D Sul on kiva blogi:)!

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.