maanantai 27. helmikuuta 2012

The Oscars 2012: the Best and the Worst


Eilen yöllä tosiaan tuli Oscarit ja voin ylpeesti sanoo että katoin ne! Paljon lähti Oscareita hyville näyttelijöille ja elokuville sekä oli kyllä todella paljon kauniita mekkoja mitkä tietenkin on koko shown (lähes) tärkein asia. Tänä vuonna oli todella paljon naisilla mekoissa vaaleita sävyjä, erilaisia malleja sekä sitten oli tietenkin hirveyksiä joita melkeen hävetti katsoa. Tänä vuonna en nähny hirveesti asusteita mekoissa, mikä on toisaalta ihan hyvä koska ne useesti vetää kaiken huomion itse mekosta ja varmasti aika pitkälti monet mekot on niin upeita ettei ne tarvitse ees asusteita jotta ne kimaltelis ja olis mieleenpainuvia. Valitsin monista mekoista neljä lempparia ja neljä inhokkia vaikka niitäkin löytyis lisää kummastakin kategoriasta.

Milla Jovovich , Stacy Keibler, Cameron Diaz & Rose Byrne

Näitä mekkoja pidin tosi osuvina valintoina. Kauniita värejä, malleja jotka sopivat kantajan ylle sekä upeita yksityiskohtia. Rakastan neutraaleja värejä sekä kauniita malleja ja varsinkin näissä neljässä ne tuli esiin hyvin.

Shailene Woodley, Sherri Shepherd, Tina Frey & Michelle Williams

Näistä mekoista en kovinkaan pitäny, joten ei ihme että ne on inhokeissa. Ihmeellisiä malleja mekoissa, jotka ei yhtään imarrellu kantajan kroppaa vaan päinvastoin kiinnitti huomion niihin kohtiin jotka ei välttämmättä sitä huomioo tarvitse. Huomasin että Oscareissa monilla oli mekko joka korosti ihmeellisesti lantiota, mutta lässähti ylä - ja alakropassa.

Millasia lemppareita ja inhokkeja teillä oli? :)

3 kommenttia :

  1. Mulla oli joskus pienempänä poikana Stacy Keiblerin juliste! :D

    VastaaPoista
  2. Cameron näytti ihanalta mutta Stacyn lantiokukkamöykystä en oikein digannut.

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.