sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ensimmäinen haaste!


Ooo oon innoissani! Sain ensimmäisen blogihaasteen koko pienen blogitaipaleeni aikana. Kiiiitos ihanan ihanalle ritulle, joka anto mulle tän söpön tunnustuksen ja samassa olevan haasteen. :)

1. kiitä tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen bloginsa postaukseen
2. kirjoita 7 faktaa itsestäsi
3. lahjoita tämä tunnustus 15 bloggaajalle

1. Kärsin järkyttävää ikäkriisiä. Kyllä, olen 18 vuotias (ens kuussa 19!) ja oon sitä mieltä että mun elämä on kohta ohi. En tiedä miks, mutta murehdin jos aika kuluu liian nopeesti vaikka samaan aikaan toivon että se kuluiskin.

2. Oon ylitarkka kaikesta mitä teen ja tarkistan asiat ainakin kolmesti ennen kun oon varma että oon hoitanut kyseisen jutun. Esimerkiks jos teen koulutehtävää, niin mun on pakko lukee se pari kertaa ja korjata kaikki pienetkin virheet ja tarkistuttaa vielä opettajan sähköposti tuhannesti ennen kun voin sen lähettää.

3. En juo alkoholia ollenkaan enkä käytä tupakkaa joten olen päihdefree.

4. Uskon vanhanaikasiin kasvatustapoihin ja arvomaailmaan vaikka vihaan kaikkee vanhanaikasta ja hoen kaikille aina että ''nyt eletään 2000-lukua!''

5. En pysty kattomaan elokuvia tietokoneelta, edes dvd:n kautta vaan mun on saatava kattoa se telkkarin kautta. Enkä myöskään lataa netistä elokuvia vaan ostan vanhanaikasesti ne kaupasta.

6. Oon perfektionisti. En pysty sietämään esimerkiks jos mun huonekalut ois kaikki eri näkösii tai eri värisiä. Mun huonekalut on nytkin kaikki ikeasta ja ne on mustia. Pukeudun myös pikkutarkasti vaikka haluisin vaan heittää vaatteita päälleni ja nappasta korut mutta mun on aina oltava tarkka että ne sopii yhteen värien ja tyylien kautta. Rar!

7. Viihdyn enimmäkseen yksin vaikka rakastan ihmisiä ja sitä että voi jutella. En kuitenkaan oo erakko ja vihaan jos joudun oleen yksin, mutta haluan olla yksin rauhassa ja tehdä itsenäisesti omia juttuja.

Lahjoitan haasteen ja tunnustuksen nyt vaan viidelle ihanalle bloggaajalle, koska viistoista on liiiian monta nyt tähän hätään! Leikitään että niitä on nyt viistoista. Ainakin nää viis kattaa hyvin viidentoista bloggaajan blogit omillaan, haha.

Chez Em
Anywhere but here
Tähtipölyä
Sonnela
Carpe Diem

6 kommenttia :

 1. hihii, kiitos haasteesta, mutta tein tämän just muutama viikko sitten, joten en taida tätä uudelleen heti tehdä :)

  VastaaPoista
 2. No woooe himpula, ei voi mittää! :) Meen sit lukeen sen aikasemman :P

  VastaaPoista
 3. Joskus parikymppisenä oli mullakin jonkinlainen ikäkriisi. Tuntui, että muut on jo naimisissa ja niillä on lapsia, on ammatti ja kaikkee muuta. Itsestä tuntui, ettei ollut saanut mitään aikaan vaikka olikin ollut töissä, opiskelemassa ammattiin ym..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan aika monella! Mistäköhä lie sekin tulee ihmisen päähän, kuiteski suurinosa ton ikäsistä ei oo hankkimas lapsia vielä yli 10 vuoteen mut jos on kavereita lähipiirissä joilla on jo kolme lasta, mersu, kultanen noutaja ja omistusasunto niin alkaa tuntuu että kaikki on edellä :D

   Poista
 4. Kiitos Donna haasteesta, vastaan tohon heti ku ehdin! ;) Ja älä todellakaan mieti että olisit liian vanha mihinkään, mun elämä vasta alko siitä ku täytin 21 haha.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mittään kiirettä senkaa! :) Haha ehkä mä pikkuhiljaa alan uskoo että ei se elämä oo loppumaisillaankaan viel. :p

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.