perjantai 10. helmikuuta 2012

Arvostelu: Snow Fairy lip tint

Ajattelin tehdä tälläisen pienen arvostelun koskien LUSHin Snow Fairy Lip Tintiä, jonka tilasin helmikuun alussa ja otin käyttöön noin viikko sitten. Yleisesti ottaen kyseinen tuote on siis tarkoitettu tuomaan väriä huulille sekä tasoittamaan omaa väriä minkä tämäkin tuote tekee aika selväksi. Tuote ei ollut sellainen mitä odotin ja olen positiivisesti yllättynyt juuri siittä. Kuvissa näkyy että tuote olisi hothothot öööver pinkki mutta se ei todellakaan sitä ole jos sitä ei monta kerrosta laita huuliin. Testasin myös sitä, että mitä jos sitä väriä oikeesti kerrostais ihan kunnolla huuliin, niin voin sanoo että ei siittä kovin kaunista jälkeä tullut. En tiedä johtuiko rosoinen lopputulos joko huonosti kosteutetuista huulista vai mistä, mutta ite en haluis huuliini maalin näköistä lopputulosta joka myös on sen tuntuista. Huulivoide itsessään on oikein mukavan tuoksuinen ja se jää huulille laitonkin jälkeen melkein tunniks jos ei paljoa juo tai syö.

On myös asioita joista en pitänyt tuotteessa ja ne varmasti on myös aika yksilökohtaisia mielipiteitä, kuten kaikissa asioissa mutta esimerkiksi se että värimuutosta ei tapahtunut yhdellä tai kahdellakaan värin laitolla sekä se että tuote ei kosteuta huulia vaan nimenomaan tuntuu imevän kaiken kosteuden pois. Tuotteen tarkoitus on ''imeytyä'' huuliin ja jättää pysyvä väri pitkäksi aikaa, mutta itse en siedä sitä että huulet tulee kuivan tuntuisiksi ainakaan näin talvella joten säästän tuotteen kesää varten ja kerron sitten miten se toimii. Ihmeellistä kyllä, tuotteen esittelyssä mainitaan se että huulivoide parantaa pakkasen aiheuttamia vaurioita.

Hintaa tuotteella on 10,95e, eli hieman on hintaa siihen nähden että huulivoiteen koko on pieni. Huulivoide ei myöskään välttämättä ole sellaisten ihmisten juttu, jotka vihaavat makeita asioita huulilla tai missään muuallakaan.

Laitanpa tähän vielä LUSHin sivuilta virallisen esittelyn tuotteelle.

Ihanaa Snow Fairy -tuoksua voi tuoksutella nyt myös sävyttävän huulivoiteen muodossa! Kutsu talvikeijun hattaratuoksu luoksesi ja sipaise huulille karkinpinkkiä huulivoidetta. Cupuacu-voi, glyseroli ja murumuru-voi hoitavat pakkasenpuremat pois!

Alla on muutama kuva huulivoiteesta mutta huulista en laittanut kuvia, koska kuvat mitkä otin, niin huulet näyttivät lähes samoilta kun normaalisti ilman tuotetta. Tästä painamalla pääset katsomaan tarkkaa kuvaa siittä miten Snow Fairy näkyy huulilla.

Mitäs mieltä te ootte tästä, jos ootte kokeilleet? Onko samoja mielipiteitä vai täysin erilaisia?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.