sunnuntai 26. helmikuuta 2012

OPI: Must Haves

Ajattelin tehdä tälläsen ''Must haves'' postauksen missä on tän hetkisii OPI:n lempparikynsilakkoi mitä haluisin. Tilailin tossa hetki sitten elämäni ensimmäisen OPI:n kynsilakan sävyssä What's with the Cattitude?. Yksinkertasesti oon rakastunu nyt pastellisävyihin ja aion hankkia jokaisen pastellisävyn OPI:LTA sekä paljon muuta ♥ En oo ennen raaskinu ostaa kyseistä merkkiä yhtään koska oon tyytyny halvempiin ja nyt kun aloin miettiin, niin ehkä olis parempi alkaa investoimaan vähän kalliimpiin ja sen kautta laadukkaampiin juttuihin, joten alotan tän muutoksen kynsilakoista. Byebye halpa, welcome laatu!

Nyt haluisin vähän tietää millasia lemppareita teillä on kyseiseltä merkiltä, koska oon ihan alottelija kyseisen merkin kanssa, niin ois kiva kuulla mitä ihanuuksia teillä on sekä tietenkin mielipiteitä kyseisestä merkistä! :)

3 kommenttia :

  1. hei kestääkö toi lakka esim pidempään kynnellä, vai mikä tosta laadusta tekee paremman ? :) mäki oon miettiny et viittinkö ostaa jos ne ei mitenkään eroo halvoista lakoista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kestää ehottomasti! Kavereiden OPI:n kynsilakkoi oon kokeillu, niin helposti pysyy kynnellä viikon ilman että yhtään ''hajoilee''. Noi väritkin on lähes aina sellasia mitä ne purkis näyttää :) 15 milliä purkissa, niin kestää tosi pitkään kun ei tarvi tehdä montaa kerrosta (yleinsä yks riittää), että saa värin näkyyn! :)

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.