keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

BUT IT'S TOO YUMMY!

Adelén - Bombo
Oon sitä mieltä, että koskaan ei saa olla liian terveellinen elämäntapa. Mä syön aamupäivällä useesti paljon hedelmiä ja juon vettä kun huomista ei oliskaan mutta auta armias jos mulle iskee leipomisinspiraatio niin se on menoa sitten. Tänään tainno itseasiassa viime yönä sain ajatuksen, että teenpäs mansikka cupcakeseja ja lopulta se muuttuikin suklaa cupcakeseiksi joissa on voikreemikuorrute joka on värjätty pinkiksi ja söpöjä koristeita ripoteltu ympäriinsä. Oli aivan pakko suunnata tänään kaupoille hakeen tarvikkeita ja väsätä heti kotiin päästyä. Nam miten yli makeeta! Pystyin syömää puolet ja loput odottelee tuolla jääkaapissa syömistä. Tosiaan tein niitä 12 kappaletta, että tervetuloa syömään vaan jos rakastaa kaikkea ylimakeeta. 

Ostin myös uuden hiusvärin samalla reissulla ja ajattelin huomenna värjäillä hiuksia kun viikonloppu on niin kiireinen ja meillä on talo täynnä vieraita niin eipä silloinkaan kerkee ja hiukset pitäisi olla jo kunnossa ensi viikoksi, että huomenna on viimeinen mahdollisuus. Onneksi mä värjään niin harvoin nykyään niin ei tarvi kiduttaa itteensä tän operaation kanssa useesti. Mä en vaan tykkää tehdä tätä. Niin ja ostin maailman ihanimman suihkugeelin mun rakastamalta I Lovelta. Oh my god! Miten en oo koskaan nähnyt tota vai onko se joku uusi tuoksu? Siitä tuli automaattisesti parhain suihkugeeli mitä olen koskaan ikinä ever käyttänyt. Postista tuli myös vähän mun tilauksia loppuneille meikeille ja oon nyt so happy kun mun lemppari meikkivoide saapui kun se on ollut loppuneena jo pari viikkoa!

Olipas taas turha hehkutus postaus mutta ei anneta sen häiritä ketään. On ihan super mahtavaa kun teitä tosiaan on tosi monia pyörimässä blogissa joka päivä ja kommentteja tulee vanhoihinkin postauksiin aivan hirveesti! Oon saanut ihania uusia lukijoita ja ihania vakkarikommentoijia, jotka on ihan mahtavia. Laittakaa siis vaan ruksauksia tonne oikeella olevaan kyselyyn minkälaisia postauksia haluaisitte lueskella täällä ja jos keksitte jotain muuta kun mitä siinä on valintana niin voitte kommentoida vaikkapa tähän tai ihan mihinkä muuhun postaukseen tahansa! 

Nyt haen greippilimua, uudestaan kokeiluun cupcakesin ja laitan The Stepfatherin pyörimään. Ihanaa illanjatkoa murut! :)
huomaattekos, tämä oli mun neljässadaspostaus! 

6 kommenttia :

  1. joo tota vesimelonisaippuaa on hehkutettu ja mäkin haluan sitä kun se sitruunalime loppui ;( en oo vaa päässy minnekkä sokkarii tai anttilaa jossa tota varmasti olis :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon taas missannut siis juttuja! :D Mulla on sitä sitruunalime vartalorasvaa mut suihkugeeliä en oo kokeillut. Pitää kyl löytää ton vesimelooninkin rasva jostain koska toi on niin hyvää, että ah voisin kaataa sen suuhuni suoraan pullosta! ♥

      Eiks sun lähellä oo Seppälöitä esim? Niissähän myydään kanssa.

      Poista
    2. ai nii seppälä!! no juu ne kaikki kaupat olis simpussa ja tavallaa lähellä, pitäis saada vaan aikaa lähteä saippuaostoksille ;)

      mullakin on muuten toi sitruunalimerasva!! mutta rasvojaki on niin paljon että pakko yrittää käyttää vanhoja loppuun :'D

      Poista
    3. Mullakin ihan hirveesti rasvoja mutta mulla kyllä ne onneks kuluukin et annan siitä hyvän tekosyyn itelleni hankkia aina vaan lisää ;)

      Poista
  2. Oon ihan uusi lukija, mut musta tuntuu että tästä blogista on aika nopsaa kehittymässä yksi suosikeistani :) Kirjoitat hyvin ja hyvää suomea (oon rasittava pilkunnussija) ja mun mielestä on jotenkin kiehtovaa ettet näytä sun naamaa. Joitakin se varmaan haittaa mutta mun mielestä se on vaan jotenkin niin siistiä. :D Tykkään myös kun kirjotat pitkiä postauksia ja niissä on aina asiaa. Ja onhan sulla myös kauniita kuvia, et mikään paska valokuvaaja oo ollenkaan ;) Ja siksikin tähän jää koukkuun kun kirjoitat varmaan joka päivä :----) Pitäis itekin jaksaa taas, meinannu tässä talven aikana vähän laiskistua kun ennen oon kirjoittanut paljon enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähänkö kiva kuulla! Joo pidän tän blogin jonkun verran mysteerisenä haha vaikka jossain kohdissa voi nähdä pieniä nassukuvia mutta muuten kyllä joo aikas naamaton blogi :'D

      Toi joka päiväinen kirjottaminenkin on vähän semmonen asia, että kun intoa kyllä riittäisi varmasti kirjotella mutta ei viitsi täyttää koko blogia joka päivä viidellä postauksella kun valtaosa ei varmaankaan siitä ideasta tykkää :D Parisen postausta aina joku päivä on musta ihan fine koska ite tykkään lukee kanssa blogeja missä postauksia oikeesti on useesti eikä vaan kerran kaks kuukaudessa.

      Kirjottamismoodi on kanssa vähän vaihteleva, että etköhän säkin löydä sen motivaation jostain niinkun mäkin!

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.