sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

HUONEPOSTAUS 2013Repeilen jo valmiiksi sille mielikuvalle kun monet teistä katsoo ton videon. Huonoin laatu, hieman nopennettu versio, äkänen selostaja ja ennenkaikkea huono valaistus joka risoo mua sitten niin paljon. Mua ei kannata haastaa millään ärsyttävillä kommenteilla siis koska mähän helposti otan härkää sarvista ja kuvaan vaikka huonevideon keskellä yötä vaikka mitään järkeä siinä ei ole. Pahoittelen kaikille niille jotka ansaitsis nähdä tämän luonnonvalossa, rauhassa ja ennenkaikkea mun ollessa hyvällä tuulella ja onneksi toi videon pikkuinen nopeutusasetus saa ääneni menemään nopeammin eteenpäin niin en kuulosta niin kettuuntuneelta.

Kuvat pyrin (en lupaa ettei kukaan häiriinny) saamaan huomenna tähän samaiseen postaukseen, paremmalla laadulla sekä valostuksella. Peukut ylös.

Ehkä annan itselleni anteeksi koska tämä on vain huonepostaus. Just relax.
Niin ja videolla on paljon sarkasmia eikä siitä kannata ottaa itseensä.Vaihtakaa laatu 480, niin värit vähän rauhottuu videossa. Koska Youtube muutenkin on vienyt kaiken tarkennuksen pois, niin se on vähän parempi vaihtoehto edes.

4 kommenttia :

 1. Sulla on ihan unelmahuone!

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itekkin nyt aikas paljon vaikka aika pelkistettynä pidän sitä nyt :)!

   Poista
 2. Pakko kysyä, et toi ikean pöytä missä on lasikansi, kestääkö toi lasi lämpöö joka tietokoneesta tulee? :D ja toi sun tuoli on ihana, saanko udella et mistä oot sen hommannu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä uskon, että se kestää! Toi tuoli kuulemma on Askosta, että sitä saa mustana ja valkosenakin sieltä :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.