tiistai 6. maaliskuuta 2012

Neljäs kerta toden sanoo

Helou, näin neljättä kertaa tänään! Ajattelin tehdä vielä postausta mun päivästä kun noi aikasemmat ei paljoo tästä kertonu. Elikkäs valvoin suhteellisen myöhään viime yönä, varmaan johonki 2 kun kattelin Kapteeni Koukkua. Tuli haikee olo kun siinä Peter Pan oli kasvanu vanhaks mieheks eikä se muistanu sitä menneisyyttään kun se palas Mikä-Mikä-Maahan. Ihan kun ois yks osa lapsuudesta revitty palasiks, haha. Eniveis, heräsin tooosi aikaseen vaikka nukuinki 3h ja suuntasin lenkille missä tein noin tunnin lenkin ja aamupäivän vaa köllöttelin ja menin tekeen sitten toisen lenkin päivemmällä. En tie miks käyn näin useesti lenkillä, kun muutenkin on aika tukkonen olo, enkä tosiaan haluu kipeeks.

Mittään ihmeellisempää ei oo tänäänkään tapahtunu, mutta loppuviikosta ois tarkotus lähtee shoppailee ja vaikka mitä kivaa. Tää liikkuminen täältä tuppukylästä on vaan niin tympeetä kun ei oo bussikorttia vielä pariin viikkoon, niin tarvis mennä kahella bussilla Tampereelle ja se maksais helposti yli 10e. Ajattelin myös hakee aamulehteen töihin! En tiedä oonko hulluks tullu, mutta ajattelin kokeilla kesällä sitä kerran jos ei kesätöitä löydy, niin siinä ois just mulle mieleistä hommaa. Lyhyet työpäivät, YÖTYÖ ja pyörällä liikkumista eikä tarvi julkisilla kulkee. Palkkaus vaan on ainut asia mitä murehdin, kun 7-8e ei tunnilta oo niin huikeeta kun työpäiväkin on vaan sen 4-5 tuntia. Täytyy varmaa ottaa vähän selvää siitä lisää, ennen kun tosiaan mitään hakemuksia täyttelen.

Nyt himmailua ja proteiinismoothieita nassuun, että jaksaa taas aamulla pinkoo mettissä ja lenkkipoluilla. :)


Vaatehuoneessa on meneillään remontti! Oon niin tykästyny noista hyllyistä mitä ajattelin hommata lisää Ikeasta.

Kekkasin myös korviksille uuden olinpaikan siks aikaa, että ostan ihan oikeet korutelineet.

4 kommenttia :

  1. hehe :D joo välillä saa kyllä kuulla että meissä on samaa näköä, pitäis varmaan soitella Gagalle että jos se tarvii lomaa niin voin tuurata :D

    VastaaPoista
  2. onpas noi korut näppärästi tossa, näkee heti kaikki eikä tarvi kauaa etsiä tiettyä :D

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.