sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Unelmien toteuttamista


Sorppa huonosta kollaasista, mutta niistä kuvista oli vaikee saada mitenkään kaunista!

Mun budjettiajatus ei oikeen onnistunu, koska menin ja tilasin eilen kolme OPIn kynsilakkaa ja nyt äsken tilasin Forever 21ilta vaatteita jonkun verran. Upsiiiis. Tilailin aika perus juttuja Foresta, mutta oon aika innoissani parista jutusta kuten varsinki tosta pallopaidasta missä on ihana yksityiskohta tossa ylhäällä ja sitten tietenkin toi pinkki huppari ♥ Ihan törkeen edullistahan sielä oli, joten ei sen suhteen harmita yhtään ja kun tein kuiteskin äiten ja pikkuveljen kanssa yhteistilauksen niin saatiin jopa ilmaset toimituskulut ja äiteki kustansi vähän mun juttuja ;) Toivottavasti paketti saapuis pian koska haluan päästä pitään tota vaaleeta hupparin tapasta ihanuutta lenkeillä, koska sitä varten sen ostinkin.

Ps. Forelta tilaaminen on aina ollu mun yks unelmista ja se on nyt toteutunu! Oon aina luullu että ei oo mahista tilata EU:n sisältä Foren juttuja, mut tajusinpa yhden blogin kautta että kyllähän EU:lla on oma nettikauppa Forelle. Se tunne oli aika kiva kun tajus ♥

Niin ja tosiaan ostin OPIn kynsilakkoi sävyissä Charged up Cherry, Rumple's Wiggin sekä Step right Up. Niistä otan kuvii kun ne postiluukkuun tipahtaa!

2 kommenttia :

  1. Hei, en ole tiennytkään tuosta kaupasta!! Kivoja vaatteita olet löytänyt sieltä!

    Oliko tilaus helppoa? Tuliko paljon postimaksua?

    VastaaPoista
  2. Tilaus oli tosi helppo! :) Ei tarvi kun rekisteröityä ja antaa osotetiedot ja maksaa ostokset vaikka PayPalin kautta jos sitä käyttää. Turvallista ja nopeeta. Postimaksut on 6 euroa, mutta jos tilauksen summa ylittää 75 euroa, niin postimaksui ei tuu. :)

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.