maanantai 26. maaliskuuta 2012

KUKKAHATTUTÄTI

Helou! Tänään siis oon vietelly vapaapäivää ja käyny Idiksessä ''shoppailemassa''. Sieltä ei löytynyt yhtikäs mitään, ei mistään! Turha reissu vaikka nyt tekis mieli tehä joku eläinsuojeluilmotus Ideaparkin upeasta koiraparkki ideasta, mikä sijaitsee Idiksen ulkopuolelle. Kolme pientä häkkikoppia, mihin voi laittaa koiran/kissan siks aikaa että menee ite shoppaileen ja hienosti on hintaa käytöllä euro. Ihan kun heittäis takin ja laukun lokeroon siks aikaa kun menee viihdyttää itteensä elokuviin. Naurettavaa. Kuka ees käyttää tollasia? Kuulostan iha joltai kukkahattutädiltä.
Kaikesta huolimatta, otan huomenna uusinta yrityksen ja meen kierteleen keskustaan koulun jälkeen. Mulla on polttava tarve shoppailla, vaikka tiedän että pitäs säästellä nyt noita rahoja ens kuun loppuun kun on se Tallinnan reissu, no can do.
Muuten! Ihana nähä että teitä lukijoita on jo noin paljon bloggerin ja bloglovinin kautta sekä tietenkin jonkun verran anonyymei. En malta tuskin oottaa että 100 lukijaa menee bloggerissa rikki, kun pidän jonkun kivan arvonnan! :)
Nyt iltapalalle ja telkkarintuijotus alkakoon! Hyvää yötä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.