torstai 29. maaliskuuta 2012

Half Baked

Hola! Masentava aamupäivä muuttuukin aika nopeesti kivaks, mitä nyt nukuin paljon ja köllöttelin sängyssä. Diagnoosi minkä sain kavereilta, että oisin masentunu, olikin väärä. Mullaha on kuumetta! Tosi ihme etten ajatellu sitä, vaan kuvittelin heti että pään sisällä ei oo piuhat nyt ihan kiinni. Mä oon aina ollu ihmine joka sairastuu hitaasti, joten taas todistettu. Huomenna siis kotona levossa, mitä nyt äiti anto to-do-listan käteen, mikä sisältää muunmuassa saunan pesun, kiitos äiti.

Käväsin kaupassa ostamas herkkuiki ja matkaan lähti taas Ben & Jerry'sii, omnom. Ei oo mitään parempaa jätskiä ku tuo, ja tietenkin eri mauissa. ♥ Ostin myös ihan törkeesti karkkia, tainno lakuja ja suklaapatukoita virpojioita varten, haha oli kassatytöllä hauskaa kun miljardi lakua tuli jonossa siihen. Nyt jatkan herkkujen syömistä, joten illanjatkoi!


Nappasin tän sieltä jääkaapista, missä oli taas tuhat ja kymmenen eri makua. Ens kerralla maistan sitä kermakakkumansikka systeemiä.
Omnom, katokkaa millanen suklaapala sieltä tuli kun kaivoin! Nam ♥
Ainiin ja sitten löysin tänään jotain feikkimeikkejä mun kokoelmista. Nää oon saanu muistaakseni äitiltä ja eikö oo ihan ilmiselvää että toi vasemman puoleinen on ihan kopio siitä Garnierin silmänalusrullasysteemistä ja toi ripsari on sen jonkun merkin kopio. Haaa busted.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.