keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Welcome back Sun!

Helou! Tänään on ollu semikiva päivä, mitä nyt ois voinu jatkaa yöunia helposti yli sen kaheksankin tunnin. Sain itteni kuiteski ylös sen voimalla, että asfaltti näky kokonaan joten korkkareilla kävely tulis oleen helppoa! Ite oon ihminen joka ei talvella käytä melki yhtään korkkareita, koska mun tasapaino on muutenki sitä huonointa laatua. Elikkä korkkarit jalkaan ja ulos auringonpaisteeseen. Olihan se mukava ottaa aurinkoo bussipysäkillä ja ei mittään kiirettä mennä kouluun! Ah, rakastan kaikkia muita kellonaikoja paitsi ennen 8 kouluun lähtö on ihan hirveetä. Oonko ainut, vai tuntuuko jostain muustakin että heti jos menee vaikka 9 kouluun, niin on paljon pirteempi?

Tänään oli koulussa vaan 11:15-13:30 terveystietoo, missä juteltii mielenterveys jutuista ja muista mielenkiintosista jutuista, että ihan tauot unohtu pitää ja kello oli aika pian sen puol kaks. Semmoset tunnit on parhaita kun ei ees tajua olevansa tunnilla ♥ Mies opettajat osaa olla mielenkiintosia eikä sellasia naisten kaltasia pulputtajia ja valittajia, onneks mun kurssissa on 3 mies opettajaa.

Enpä oo koulun jälkeen tehny mitään, enkä tee. Pyhitän loppupäivän Greyn Anatomian odotukselle. Pitäs niitä postausjuttujakin tehä, kun on parin päivän kohalta jääny tekemättä. Nyt Pulmuset ->


Auringonpaiste, auringonotto ja ainakin +20 astetta suorassa auringossa. ♥
Meille on saapunu jo pääsiäinen, niinkun ihan mikä tahansa vuodenaika tai tapahtuma. Meiän äitellä on joko kynttilä tai kukkakausi sekä sitten nää ''teemajuhlat'', mihin valmistutaan ainakin pari viikkoo.

Uutta Cosmoo ja tietenkin parasta trippiä!
Beyonce on älyttömän kaunis taas vaihteeks. ♥

2 kommenttia :

  1. hmmh, tuli noista korkkareista mielee,että kiinnostaisko sua tehä postaus kengistäs? :d ihan randomina tuli mielee :DD

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.