sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kasvoton bloggailu

Hellurei. Ajattelin vähän valaista asiaa, koskien sitä että bloggailen aika pitkälti mun silmin, enkä niinkään julkaise omia kuviani blogissani. Tähän päätökseen löytyy tällä hetkellä montakin syytä ja varmasti suurinosa ymmärtääkin, mutta epäilen että sielä on ihmisiä jotka ei pysty sisäistään tätä asiaa, mutta yritetään.

Blogeissa on totuttu näkeen paljon kasvokuvia, mieluusti jopa 10 kuvaa vähän eri kulmista tai sitten näitä legendaarisia asukuvia, mitä on toki kiva kattella, jos ne on muiden. Mä oon ihminen joka on aika jyrkkä omaa ulkonäkööni kohtaan ja tää on paikka missä en halua kuviani olevan, kerran ne ei mun silmää miellytä. En vaan yksinkertasesti tunne olooni hyväks jos joudun katteleen omaa naamaani jossain muualki, kun peileissä.

Myös mulla on tähän päätökseen toinen ja se on yksinkertasesti se että en halua menettää kokonaan mun omaa yksityisyyttä. Puhun jo nyt aika paljon asioita blogissa, mihin monet ei suostuis, kuten missä päin liikun ja mitä alaa opiskelen koska jo noiden perusteella on helppo saada selville kuka oon, enkä todellakaan kaipaa stalkkereita tänne pikkukylään. Enkä siis tarkota että en halua kertoo kuka oon, tottakai haluan mutta en halua tulla yhdistetyks vääristä asioista ja alkaa kuulemaan omasta blogistani juttui tuolla oikeessa elämässä.

Aivan varmasti täälläkin tullaan näkeen mun kuvia ja paljonkin, kunhan vaan pääsen tän vaiheen yli että oma naama on kun pahin vihollinen vaikka lähinnä mun kiinnostuksen kohteet pyöriikin naamani ympärillä. Monimutkasta? I know. Tiedän että tää on syy miks jotkut ei pidä mun blogia minään, koska täällä ei näy musta kuvia ja tietenkin on kivempi lukee blogia missä näkyy kirjottajan nassu, korva, kylki ja varpaankynsi. Täytyyhän meidän tietää kaikki toisista, jopa netissä. Right?

2 kommenttia :

 1. hyvä postaus. itsekin kyllä tykkään katsella muiden blogeissa kasvokuvia, asukuvia ymym, mutta omassa blogissa..äääh.. Kasvokuvia silloin tällöin voin yhden laittaa (jos saan hyvän kuvan otettua) vaikkapa sen takia jos hiustenväri on muuttunut tai jtn muuta dramaattista on tapahtunut :D

  Oon sitä mieltä, et lukijaks liitytää silloin kun tykätään toisen blogista. Jos ei tykkää ni sit ei liity! saatana :D

  Ja kerroit niistä mulkkuanoista, joita tulee väistämättä jokaisessa blogissa vastaan. Ihmiset on niin lapsellisia netissä, ku ei tarvi omalla pärställä tulla huutelemaa. Jos haukut ym.menee liian pitkälle ni sit yksinkertasesti poistat niitten anojen mahd.kommata. Vaikka välil anot kommaaki jtn kivaa. Ei sitä paskaa täydy lukea omasta blogista. Se on ajanvietettä, KIVAA HOMMAA, eikä sitä että joutuu lukee haukkuja.

  Anteeks kilometripostaus. Avauduin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä on niin samaa mieltä! Jos ei tykkää kun blogeista missä on vaan niitä kasvokuvia/asukuvia, niin miksei sitten lue sellasia ja jättää omaan arvoonsa blogit missä keskitytään muihinkin asioihin.

   Niinpä ja lähinnä on naurettavaa että anona tullaan pyytään kuvia blogiin kun ei ensinnäkään itellä oo kuvallista profiilia, saati sitä profiilia. Meitä on joka junaan, joku kulkee vaan vähän hiljempaa ja joku ei liiku ollenkaan. ;)

   Oma blogi on kirjottajan näkönen, ei lukijoiden. Sillon se on aito ja hyvä blogi.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.