tiistai 13. maaliskuuta 2012

Huulipunarakkaus

Oon rakastunut huulipunaan. Ensimmäinen huulipunarakkaus ikinä. En oikeesti tiedä parempaa keksintöö, kun nudehuulipuna koska sitä voi käyttää joka päivä ja missä tahansa näyttämättä ylimeikatulta mutta silti näyttää meikatulta. Löysin tän L'Oreal Parisin huulipunan Tokmannilta, missä oli kaikki kyseinen brändin meikit puoleen hintaan ja tää oli ainut huulipuna sekä sävy, mitä oli jäljellä ja kieltämättä aika tyytyväinen oon siihen että menin tonkiin sitä lähes tyhjää telinettä. Tää on täydellinen sävy mun huulille, vaikka eihän se mitään väriä oikein anna mutta tasottaa omien huulten värii tosi kivasti ja antaa mukavan kimalluksen. Aion ehdottomasti hankkii lisää kyseisen brändin huulipunia, kerran ne on näin hyviä ja pitkäkestosia sekä kivannäkösii.

Onko teillä minkälaisia kokemuksia näistä huulipunista, onko muutkin sävyt hyviä kun tää nude?

5 kommenttia :

 1. mulla ei oo lorealia, mutta jostain kumman syystä oon alkanu hamstraamaa lumenen natural code punia..no okei niit on vaa kolme, mut silti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään Natural Coden huulipunista kun ne tuoksuu niin namille ja hyvä pikmentti ♥ Itellä on Sweet Pink sävy :)

   Poista
  2. heei mullaki on! ;D ja joku vähän vanhempi sellai tumman pinkki/liila ja sit sellai vähän persikkainen :D noms :D

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.