perjantai 16. maaliskuuta 2012

F21 vaatteita

Tässä ois nyt kuvia vähän näistä paidoista, mitä tilailin Forever 21lta. Oon tyytyväinen, vaikka muutama paita on hieman isohko ja tyyli ei ihan ollut sellanen mitä kuvittelin, mutta eipä ne hirveyksiäkään ole.


Tää valkoinen t-paita on hieman isohko, mutta eipä se mitään haittaa kun kesällä ei välttämättä haluakkaan käyttää mitään linjoja nuolevia paitoja. Rakastan tän paidan materiaalia ja hieman sitä, että näkyy läpi. ♥
Tää paita oli netissä mun lemppari, mutta luonnossa paita oli vähän omituisen näkönen. Kapee muualta vartalosta, mutta olkapäiltä paita on hieman isohko ja materiaali on tosi ohut, et pelkään että rikon ton paidan jos alan monesti taiteileen päälleni kiireessä.
Pinkki huppari oli kyllä täysin sellanen mitä ajattelinkin. Väri on ihana neon pinkki ja materiaali on tosi sellanen hyvälaatunen ettei liian paksu tai liian ohut.
Vaalee hupparin tyyppinen paita lenkkeilyyn, oli aika hyvä ostos. Hieman erilaiselta se näytti netissä, mutta oikeen hyvä urheilua varten löysällä olemuksellaan ja sporttisella leikkauksella. Love it!

Oliko ykskään teidän silmään kivan näkönen? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.