perjantai 23. maaliskuuta 2012

Synttäripäivät part 1

Helou! Kohta ois varsinainen synttäripäivä ohi, mutta kekkerit jatkuu ainakin maanantaihin. Tänään käytiin tyttöjenkaa Taco Houses vähän syömässä aamupäivällä, sitten kävin shoppailemassa ja äidin kanssa hoitelemassa paljon juttuja. Peruspäivä lähes, vaikka sain ihania herkkupaketteja ja satoja onnentoivotuksia. Love it. ♥ Huomenna sitten tulee sukulaisia ja sunnuntaina. Maanantaina tyttöjenkaa vielä jatketaa synttärienviettoo elokuvateatteris ja semmosta. Tässä ois nyt tästä päivästä vähän kuvii! :)


Pikkasen juttuja mitä sain tänään. Herkkuja paljon! Kyllä ihmiset tietää mistä mä tykkään. ♥
Ihanalta Kristianilta sain älyttömän kivan kortin!Tässä vähän lähempänä pari jänskää juttua, mitä innolla odotan päästä kokeilee.Joskus väsyn pitää korviksii kesken päivää, nii laukkuha on loistava korupidin.

Sitten koulupäivän pariin, elikkä tänään oli kahteen asti taas koulua ja se sisälsi opinnäytetyön teon harjottelua ja matikkaa, mikä sisälsi tilastolaskuja ja verojuttuja.
Meiän koulusta kaatu netit ja sen jälkeen kaikki koneet, mistä sitten synty kiva sekasorto. Ihan kun koko elämä riippuis netin ympärillä, haha. Me yritettii tyttöjen kesken tehä vaikka mitä koneen sammutuksia sun muita vaikka eihän se mitään auttanu. Aggret purattiin sitten haukkumalla lintsareita tekstarien välityksellä, haha joo.Niin ja sitten sitä matikkaa. En tie, mut taisin oikeesti vähän aikuistuu ton yhen yön aikana, kun kerran osasin tehdä matikantunnilla lähes kaiken. Verolaskuja, tilastolaskentaa ja kaikkee hepreanimiä sisältäviä laskutoimituksia.
Nyt herkuttelua ja saunomista sekä ehkä lisää postauksia! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.