keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Käärmepelkoo

Tiettekö mikä on kaikista hirveintä käärmepelkoselle ihmiselle keväällä? No se kun lumet alkaa sulaa mettistä ja muutenkin ympäriltä. Se on muuten tosi ihana asia, mutta kun asun jumalan selän takana ja täällä ei oo mitään muuta kun mettää, polkuja ja vähän lisää puskia. Pelkään jo nyt, että niitä käärmeitä tupsahtaa mun eteen mettäpolulla ja jatkuvasti tarkkailen askeliani, et mihin osun.

Kaikesta huolimatta vedin 6 kilsan mettälenkin ja olin aika ilonen kun pääsin turvalliselle asfaltille takas ja näin liikennettä. ♥ Kokeilin lenkin ajan taas tota askelmittaria ja lukemiks tuli tällä kertaa 11724, eli ihan mukavasti askelia.

Nyt ois tarkotus tehä loppu ilta hinnotteluja, kun noita tavaroita on vietävä sitten taas huomenna kirpparille ja niitä on ihan törkeesti. Mietin tässä myös sellasta että, oisko kiva jos pitäisin jonkun arvonnan tai vastaavan kun joskus hamassa tulevaisuudessa menee 100 lukijaa rikki. Vaikkapa jotain lahjakorttei tai jotain mukavaa!

4 kommenttia :

  1. Onks nää kuvat Pirkkalasta? :D Ja tiedän ton tunteen, lapsuudenkoti oli ihan metsässä ja vieläpä kallion päällä, siinä tuli kesäsin useempikin käärme kohdattua pienestä pitäen. Viimeks viime yönä näin jotain kamalaa käärmepainajaista ja olin ihan paniikissa siinä, mut jostain syystä kun ihan oikeessa elämässä oon käärmeisiin törmänny ei oo tullu paniikkia, oon vaan poistunu sivummalle. Unissa taas iskee toi hysteerisyys.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat on Lempäälästä! ;) Hyi mun pää hajois tollases paikas mis sun lapsuudenkoti on ollu, haha. Mä varmaa saisin nilkkaani käärmeen koska pelkästään säikäyttäisin sen mun omalla säikähdyksellä :D

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.