perjantai 30. maaliskuuta 2012

My heart would overrule my mind

Heipsis. Perjantai tuli taas ja aika alottaa ihana viikonloppu! Mulla on viikonloppuna paljon tohinaa, jos nyt tästä olotilasta paranisin. Tänään en oo kyllä tehny mitään rakentavaa, paitsi pessy saunan sekä kylppäritilat ja sitten omaa huonetta pikkusen. Illalla ois tulos vieraita, joten leffailtaa vietellään ja syödään hyvää ruokaa. Huomenissa näyttäis olevan sama meno, vieraita tulee meinaan sillonkin.

Mulla on iskeny taas joku nettishoppausintokin ja kokoajan kiertelen nettikaupois vaikka ei niistä löydä mitään. Pitäs varmaan tilata Yves Rocherilta jotain, kun sielä on taas mukavat alennukset ja ne suihkusaippuat mua kuumottais kovasti. Onko teillä mitään vinkkejä, mistä löytyis kivoja juttuja kun Nelly, H&M ja Gina Tricot on jo koluttu läpi?


Rar! Miksei voi olla enään sitä pelkkää playerii kun laittaa Youtubesta musiikkia blogiin? Miten sen saa takas, jos ees on mahis?


Mun käsi näyttää ihan hervottomalta tässä ja kaikenlisäks toi leikkausarpi, ah so beautiful. Noita koruja käytän joka päivä no matter what. Nominationissa on palasia jotka kuvastaa mua ja mun elämää ja sitten toi toinen rannekoru on vaan niin kaunis, et se on jotenkin vaan aina mulla.


Niin ja muistakaahan linkittää bloginne tänne!

2 kommenttia :

  1. Ihanat rannekorut! :) Näitä kuvia on kiva katsoa, kun nää on niin tarkkoja ja upeita! :) I like! :)

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.