lauantai 3. maaliskuuta 2012

I am here to stay


Se on virallisesti nyt kevät! Asfaltti näkyy ja aurinko paistaa kun viimestä päivää. Ulkona näyttää niin kauniilta ja kesäiseltä, mut silti sielä on viilee ja aamulla erehdyin laittaa aika ohuen kevät takin päälle kun oltiin lähössä kaupoille, niin kyllä sielä paleli et oli ihan pakko käydä laittaa toppatakki vielä. En malta oottaa että kohta voi käyttää ohuita takkeja ja ihania vaatteita muutenkin. ♥

Tänään siis käytiin tyhjentään meiän kirppispöytä ja veikattiin äitin kanssa että rahaa ois tullu joku 115-130 euroa, mutta aika shokkina tuli kun kirppiksen myyjäpoika sano 295 euroa ja siittä sitten pois vaan pöytämaksu, niin rahat on teiän! Tsiisus oikeesti, en tosiaan kuviteltu että saatais noin paljon rahaa kun kuiteskin tavaraakin jäi kolme isoo säkkiä ja hinnat oli muutenkin todella alhasia mitä laitettiin. So happy! Nyt on hyvä pohja meiän matkakassalle huhtikuun Tallinnan reissua varten ja vielä kun matka ollaan luultavasti saamassa ilmaseks, niin se kruunais kaiken.

Kirpparin jälkeen käytiin pyörimässä lähimmällä Tokmannilla missä käytiin ihaileen sisustusjuttuja ja oikeesti mulla tuli mieleen siitä taas ihan kun joku Amerikan Wallmart, jos joku tietää millasia ne on? Paljon ihania sisustusjuttuja ja paljon kaikkee muutakin, love it. Harmi kun se on niin kaukana vaan, että ei sinne ihan joka viikkoo tuu mentyä. Tokmannin jälkeen sitten käytiin Salessa ostaan mulle muffinssivuokia, kun oon kiinnostunu kokkailee nyt niitä terveellisiä herkkuja. Nappasin myös jonkun marjajätskin pakastealtaast, minkä jälkeen koin pientä morkkista mutta onneks äite palautti mut takas realistiseen maailmaan, että niitä herkkuhetkiä saa ollakkin. ♥ Ainiin! Ostettiin ihania valkosia tulppaanejakin ja nyt mulla on hirvee kukkavimma ja haluisin mun koko huoneen täyteen valkosia ja pinkkejä ruusuja, tulppaaneja jne. En vaan mee takuuseen että ne eläis kovin pitkään. ;)

Nyt vaan loppupäivä on hengailuu, vähän lihaskuntoo ja tietenkin Putouksen joku spesiaalijakso pitää tietenkin illalla kattoo! Mitäs teiän viikonloppuun kuuluu? :)

2 kommenttia :

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.