tiistai 27. maaliskuuta 2012

Day with Lara Patricia

Tänään oli sellaset fiilikset etten lähteny kouluun, kun tunteja oli huonosti ja olokin surkee. Nukuin varmaan 14 asti, kun viime yö meni tosi huonosti. Vietinpä sitten loppupäivän Laran kanssa ja tehtiin vaikka mitä kivoi juttui.


Meikkailin vähän Laraa sille annetuilla lastenmeikeillä, ja olihan tyttö yhtä hymyä sen jälkeen kun tajus että huulissa on huulikiiltoa ja violettia luomiväriä. Sopii mun paitaan!


Sitten tehtiin myös kukkakynnet, mitkä meillä on tapana aina tehdä ja tänään sitten tuli tän näköset, mitkä suttaantu monesti ja tehtiin taas uudestaan ja uudestaan.Noni Lara, hymyileppä! Loistava parannus ryhtiin ja ilmeeseen, haha!


Synttärikorttikin väsättiin puutteellisilla kynillä ja askartelujutuilla, mut hieno siitä tuli!


Sitten suunnattiin ulos tekeen lumitöitä ja vähän nyt poseeraankin.Ja sitten lähettiin mummulaan ja mun lompakko sai uuden nimen, meinaan se on nykyään sitten valkosuklaa suklaapatukka.

Woa ja nyt kello on jo viis yli seittemän ja tuntuu että päivä ois vasta alkanut. Huomenna onneks kouluun vastan 11:15, niin ei sinänsä haittaa vaikka unirytmi on taas hienosti vinksallaan. Nyt meen tekeen jotain kehittävää ennen kun salkkarit alkaa! Baibai.

2 kommenttia :

  1. voi kun on söpö tyttö ! :) olisin itekin ollu ton ikäsenä niin ylpee jos joku ois tehny mulle tollaset kynnet ! :D

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.