perjantai 9. maaliskuuta 2012

Here we go again

We did it. Varattiin uus pöytä, samaisesta kirpparista. Näin siinä kävi, koska rahantuloa ei voi estää. Muaah, nyt on taas kiva säätäminen kun pitää ettii kirppisjuttui lisää ja hinnotella. Tänään on tapahtunu vaikka mitä kivaa ja myös vähemmän kivaa. Mut kiskottiin sängystä ylös joskus ennen 8 ja melkee 10 minuuttia heräämisen jälkeen olin jo lenkillä. Tietenkin oli aamupala syömättä ja viimesestä syömisestä oli reilusti yli 12h. Lenkki onnistu mainiosti, mutta kotiin tultaessa iski aivan jäätävä väsymys ja huono olo, no päätin juoda vettä sitten. Sen jälkeen ei menny kauaa kun lähti kylmähiki nousee ottalle ja sithä mä vasta tajusin et mun verensokerit ja kaikki arvot on ihan nollissa ja kohta lähtee taju. Väkisin vaan suolakurkkuu ja tomaattia naamaan, mihin suostuin äitin tyrkyttämisen takia. Huom, mä vihaan tomaatteja ja mä vihaan suolakurkkuja.

Olo onneks parani joku tunti siitä ja oli kiva sit vähä kierelläkki kaupoilla, kun lähettiin melkeen heti lenkin jälkeen liikenteesee. Tuli tosiaa käytyä siel kirppiksel, mistä nappasin farkkulegginsit ja kirjan sekä sit tuli käytyy Tokmannilla, mistä just viimeks selittelin ettei siel usein käydä mut nytpä ollaanki käyty kun kirpparin suunnalla pyöritään suhteellisen paljon. Sieltä tuli matkaan sit huulipuna sun muuta ah niin tärkeitä juttuja. Seppäläskin käytii ja sielä oli aika makoisat alennusmyynnit, suurinosa vaatteista ja alusvaatteista oli 2-3e. Matkaan lähti vähän alusvaatteita ja söpö avainsormus sekä jotain perus sukkia.

Huomenna ois tarkotus värjäillä hiuksia tummanruskeiks kun alkaa taas vaalenee mukavaan tahtiin hiukset, mikä ois kyl tosi kiva mut ku latvat on pikimustat ja niitä en ala vaalentaa, koska se on iha sama ku vetäis kaljuks saman tien koska en kestä jos hius on huonolaatusta. Nyt pitäs vitkutella väkisin ylhäällä pari tuntia kun meillä on taas oi niin ihanaa viikonloppu seuraa, että hymy on sanonko missä. Ei vois vähempää kiinnostaa kun muutenkin väsyttää. Ja ainiin, mä vihaan alkoholia taas sen verta että huoh. Aikuiset ihmiset ei osaa käyttää sitä järkevissä määrin.

Njooo, pieni angsti tohon loppuun! Nyt keksin jotain ja pyristelen tän pari tuntia sekä taidan jossai välis tehä tota postausta, tosta postauslistasta!

4 kommenttia :

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.