lauantai 17. maaliskuuta 2012

Herkutteluu

Heips! Tänään on ollu oikeen kunnon löllölauantai ja mitään ei oo tullu tehtyä. Herkutellu vaa ja repsahdellu eri ruokiin, mitä ei tulis normaalisti syötyä. Noooo onneks maanantaina alkaa arki ja koulu. Oon niin innoissani koulun alusta, että kerranki toivon että viikonloppu ois jo ohi.

Seuraavana perjantaina on sitten synttärit ja ois tarkotus tehä tyttöjenkaa jotain kivvaa ja sitten ens viikonloppuna tulee paremmi sukulaisia kylään jne, että ens viikko pitää kyllä olla tiukilla ton ruokavalion suhteen, kun viikonloppuna tulee paaaljon herkuttelua oleen.

Huomenissa ajattelin kuvailla mun lempparikynsilakkoi, kun sain semmosen haasteen pari viikkoa sitten ja en oo vielkään sitä toteutellu!

Nyt otan lepoasennon ja koitan pärjätä tän mun ähkyolon kans, mitä sain jätskiherkuttelulla.


Tää on niiiiiiiiiin parasta ja niiiiiiiiiiin makeeta! ♥

4 kommenttia :

 1. En oo ikinä maistanu Ben&Jerry jäätelöitä D: Mistä niitä sais ostettua? :D


  http://onnetononni.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite ainakin ostelen K-marketeista tai ihan vaikka Prismoista :) K-marketissa on muuten tällä hetkellä alennus beneistä, et kantsii käydä ostamas jos on sellane lähellä!

   Poista
 2. miks sust ei oo yhtää kuvii tääl.. so weird .. jos tää kuvaa sun elämääki ja silleesti :D :ooo ? :D hieno blogi muuten! :DD

  VastaaPoista
 3. Ehkäpä juuri siks että en halua uppoutuu massaan joka kuvailee asukuvia sun muita. :) Tää on mun elämää mun silmin ja sitten kun osun peilin eteen kameran kanssa, niin sellasia kuvia tulee olemaan. Mutta kiitos :)

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.