torstai 1. maaliskuuta 2012

Mahtava fiilis

Voisin oikeesti tehdä tuhat postausta tänään, koska energiaa ja intoo löytyy tajuttomasti mutta kamera uupuu ja se on aika iso osa tätä. Yhyy, no huomenna sitten uus yritys kuvien suhteen! Elikkäs tänään on tullu reenailtuu lisää lihaksia vaikka kävely on aika kankeeta ja reidet, maha ja kädet on aika hellänä eilisistä rehkimisistä. Enpä oo siltikää hidastanu tahtia, koska haluun pitää huomisen suhteellisen löllöpäivänä perjantain kunniaks! Ennen rehkimistä tosin tein aika mahtavan aamupalan mikä sisälsi vaikka mitä ja sillä sitten jaksoin tosi pitkälle vaikka musta tuntuu että nyt kun oon siirtyny pienempiin annoksii ja terveelliseen ruokaan, niin mulla ois kokoajan tavallaan nälkä. Vattalaukku ei oo viel tottunu pieniin annoksiin ja siks varmaan se täyttyy vaan isoista, niinkun aamusesta mutta yritän päästä eroon isoista ja oon hyvin siitä jo suoriutunu.

Kävin myös tossa Kuljussa vähän shoppailemas ihonhoitojuttui ja olin aika yllättyny siitä, että sielä ei ollu mitään mitä etin ja sielä on aika laadukas valikoima kuitenkin sellaseks paikaks. Nooo ei voi mitään, nappasin silti pari ihastuttavaa juttua ja ne esittelen sit tosiaan huomenna kun kameran saan käyttöön! :)

Nyt vielä pikkasen lihasreenii, salkkareita, hampaiden valkasuu ja lepoo että jaksaa taas huomenna säätää tän jäämieskropan kanssa ja tehäkki jotain kehittävää, kuten mennä alentaa kirpparilla olevien juttujen hintoja! Huomisiiiin, ellen iske jo tänään jonkun postauksen kanssa ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.