tiistai 6. maaliskuuta 2012

Oh doctors, I love you so


Mun ärsytyspisteet on aika korkeella tällä hetkellä. En jaksanu eilen vaahdota tästä kun olin niin väsynyt, mutta nyt mun on aivan pakko. Tosiaan sillon kun mulla oli tammikuussa se epäonnistunu leikkaus-sekamelska niin se asia on nyt menny eteenpäin ja saatiin eilen tietää sitten miten siellä on sitten puhuttu. Jos joku ei oo lukenu kyseistä postausta niin tästä pääsee lukemaan sen.

Ylilääkäri soitti ja kerto että mua leikannu kirurgi ja sairaanhoitaja on puhunut ihan eri juttuja kun minä, että tällästä ei ois koskaan tapahtunukkaan. Ylilääkäri on alkujaan ollu vähän mun puolella, koska hänenkin mielestä tää kyseinen mut leikannu kirurgi on ylimielinen ja hoitaa potilaat ihan kun liukuhihnalla sekä hänen mielestään kirurgeiks lukee lääkärit jotka ei halua kohdata asiakkaita vuorovaikutuskohtauksissa vaan tehdä työn ja häipyä. Mulle tuli just tällänen olo. Eniten ärsyttää se ettei kirurgilla saati sairaanhoitajalla ollu pokkaa puhuu totta vaan vääristeli mun sanoja. Toisaalta, en yhtään ihmettele kun kummallakin oli hoitotilanteessa homopresidentit sun muut tärkeet aiheet kiinnostavampia.

Mä varmaan julkaisisin kirurgin nimenkin täällä ja käskisin kaikkia Tamperelaisia boikotoimaan kyseistä henkilöä, mutta mä varmaan tekisin jonkun rikoksen jos sen teen. Kuten huomaa, lääkäreillä on niin paljon sanavaltaa että se on ihan sama mitä ne tekee ku ne pääsee kun koira veräjästä. Argh!

2 kommenttia :

  1. joo mulla oli vähä saman tapanen juttu . Mut asia oli mulle tosi inhottava koska kyseinen lääkäri meinas et mun perhe olis väkivaltanen vaikka asia oli aivan hatusta vedetty. Onneksi tuttu hoitaja oli läsnä ja myöhemmin katsoi ettei mitään jatko toimenpiteitä tapahtuisi.
    kuiteski toivottavasti toi sun käsi paranis pian !

    VastaaPoista
  2. Toi on kyllä jo aika järkyttävää. Miten ees voi sanoo noin potilaalle tai ees antaa mielipiteitään ilmi jostai perheväkivallasta. Aika törkeetä käytöstä. Onneks asia kuitenki selvis ;/ hmhp!

    Mut joo, kyllä tää käsi tästä pikkuhiljaa on parempaan menossa! :)

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.