tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tiistaita

Heipsansaa! Aamu oli aikas vaikee, kun heräsin vasta 6:15 ja kotoo lähdin jo 6:55. En siedä kiireisiä aamuja ja saati sillon kun olo on huono. Kaikesta huolimatta sain hinattua itteni kouluun ja piristyhän mielikin kun näki kavereita. Päivä oli puuduttavan pitkä, vaikka tunteja oli vaan kuus mutta kun kaikki niistä oli samassa luokassa, samalla penkillä ja lähes samaa ainetta eli tietotekniikkaa. Aamutunnit oli tosi helppoja, kun kyseessä oli joku internetkurssi ja sainkin tehtyä kaikki tehtävät ekassa tunnissa ja pari tuntia oli sitten surffailua ja taukoilua. Seuraavan kurssin opettajana toimi sama rento miesopettaja joka ilmas heti tunnin alussa että joo-o, tästä on tulossa helvetin vaikeeta. 8 tapaamista (3h kerralla) ja 5 vaikeeta koetta, mistä on saatava vähintään 90% oikein kaikki että saa atk-kortin. Gonna love it. Ihme että joku atk ois mulle vaikeeta, kun sentään oon nettisivujen ylläpitäjä ollu jo monta vuotta joten osaan koodata ja vaikka mitä jännää. Saa nähä miten käy. ;)

Nyt meen tankkaan jotain itteeni että saan verensokerit ylös, kun ei kerenny ees syömään mitään kun ressannu jotain ihme taulukkolaskuja ja jotain pikselisenttejä.

Meiän hirttopuuhetket on parhaita. Opettajat aina ihmettelee kun jäädään helposti tunnikski leikkii tohon muistutustaululle koulun jälkeen. Tättärää se on vaan = ♥.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.